• 0887 50 16 18
  • СТИЛ В ИНТЕРИОРА ПРЕЗ 2021г.

   2020 година е към своя край и все повече хора обръщат поглед към 2021г. с надеждата, че ще бъде по-добра от предходната. Ние също се надяваме да е така, но не сме тук за да си говорим за лошата изминала година и така нашумелия Корона вирус, а за да Ви запознаем с новите тенденции и стилове, които ще бъдат актуални в интериора през 2021г.

   Тенденции и стилове в интериор 2021

   Основните тенденции, които ще се спазват в интериора през 2021г. ще са насочени главно към постигането на комфорт и удобство, както и близост до природата. Съчетанието на естествени материали и натурални тонове ще е тотален хит, тъй като носи спокойствие и неангажираност. Дори вече е обявен и цвета за 2021 който е BRAVE GROUND и потвърждава това твърдение, защото представлява топъл земен цвят с неутрален нюанс.

   Тенденциите определят и кои ще бъдат най-модерните и разпространени стилове. Ние ще Ви запознаем с част от тях. Първият на който ще обърнем внимание е Еко стил.
   Този стил не е продиктуван от новостите на пазара, а точно обратното той е свързан с природата и носи усещането за хармония и естественост. При него се използват основно естествени материали като дърво, бамбук, ратан, камък, материи като лен и памук. Подходящ е и за съчетания с различни стилове, заради изчистените линии, естествените текстури и цветове, които носи.

   Друг стил, който би бил подходящ за идващата нова година е Джапанди. Стила е сравнително нов и е смесица между две течения – японско и скандинавско. В него се преплитат много модерни елементи с ретро и се създава контраст, който прави дизайна впечатляващ. В този стил е характерно използването на малко детайли, които да създават уют и практичност, като това е една от най-харесваните и отличителни черти на скандинавския стил.

   Тези два стила са едни от най-ярко отличаващите се, които ще доминират през следващата 2021г. Ако Ви предстои обзавеждане на жилище и желаете да постигнете уютна обстановка, която да Ви посреща след труден работен ден, то преспокойно може да се ориентирате към Еко или Джапанди стил. Но не забравяйте, че домът Ви е Вашата крепост и не е необходимо да следвате всички актуални тенденции, ако те не Ви харесват!

  • Copyright © 2021 CALMA Interior Studio

  • Уеб сайт от Exsitee
 • Последно разгледани