• 0887 50 16 18
  • ЛЕТНИ ТЕНДЕНЦИИ В ИНТЕРИОРА

   Лятото е един от най-любимите сезони на всички със своите топли и безгрижни моменти. На плажа, шума на прибоя и дългите вечерни разходни, придружени от прохладният морски бриз са нещото за което мечтаем и дерзаем.На всеки му се е приисквало да задържи тези моменти колкото се може по дълго и ако можеше да ги пренесе в дома си . Това всъщност не е никак трудно ако се замислим. Просто трябва да декорираме дома си с подходящите аксесоари и текстил, които да ни напомнят за морето и нежният ситен пясък .

   За да променим интериора на жилището си можем да заменим част от старите мебели с нови в меки пастелни цветове, които са успокояващи и релаксиращи. Друг вариант е да заложим на естествените материали като дърво и ковано желязо като техните цветове са тъмни, но топли. Можем да освежим с декоративни възглавници в меки тонове или да заложим на силно изразените морски детайли. Може да допълним визията с меки кресла или с различни столове, табуретки и масички .

   Ако не желаете да стигате до тази крайност да подменяте мебелите, които имате, то може да поставите няколко постелки, възглавници за пейки и столове в десени, които са традиционни за крайбрежието. Няколко пъстри килима , където биха подхождали в дома ви или ако желаете да скриете някое несъвършенство по пода. В допълнение може да закачите ефирни завеси в светло синьо или тюркоаз.  А ако не сте толкова смели може да заложите на кремаво или пясъчно.

   За да завършите визията не забравяйте да подредите няколко морски звезди, мидички и раковини в декоративно плато. Поставете различни големини и стилове фенери, дори при желание от ваша страна може да ги напълните с пясък, миди и ракови, а ако не сте от сръчните е достатъчно да изберете и някоя красива свещ, която да допълни визията . Не си спестявайте и декорации като вази, свещници и картини, както и така актуалните надписи и цитати, чрез които може да изразите себе си.

  • Copyright © 2021 CALMA Interior Studio

  • Уеб сайт от Exsitee
 • Последно разгледани