• 0887 50 16 18
  • ЖИВ КОРАЛ – ЦВЯТ ЗА 2019г.

   За 2019, Pantone се гмурка в морето, за да ни покаже невероятните коралови цветове или казано накратко, цветът за 2019 е Living Coral 16-1546.
   В края на всяка година американската компания Pantone, която е известна със своята система за съответствие на цветовете, използвани от модната индустрия и компаниите за интериорен дизайн обявява цвета за следващата година.

   Изборът отправя фокусна точка на творците, с палитра, която оказва влияние във всички сфери на дизайна.
   От компанията нарекоха розово-оранжевият нюанс, „анимиращ и утвърждаващ живота цвят на портокал със златист тон“. Този цвят озарява и обгръща с топлина, въплащавайки стремежа за свързване с природата. Цвета насочва вниманието ни към топящите се коралови рифове и техните обитатели, които изчезват пред очите ни.
   „Точно както кораловите рифове са източник на препитание и подслон за морския живот, жизненият и мек Pantone 16-1546 Living Coral прегръща нас с топлина и храна, за да осигурим комфорт и плаваемост в непрекъснато променящата се среда.“ – отбелязаха от компанията.
   Pantone прогнозира, че цветът ще се появи в модата и козметичните продукти, тенденциите в домашния дизайн, новите технологии и не само. Коралът се предлага в различни форми и е идеално адаптивен към всички стилове. От зашеметяващата ваза, до невероятна кухня. Можете да поберете Living Coral във всяка част от дома си.
   Едно е сигурно – Living Coral 16-1546 ще ни обгърне с топлина, ще ни накара да се чувстваме необикновено, ще имаме усещането, че плуваме в тюркоазени води и не на последно място, този цвят е подходящ за дами с всякакъв цвят на косата и тоналност на кожата. В интериора е един добър начин да добавим повече свежест и настроение.
   В сравнение с миналогодишният избор на ултра виолетово, което определяме, като студено, витаещо в космоса, създаващо усещане за несигурност и неизвестност, нежният прасковено -розов нюанс, ще ни изпълни с оптимизъм и блаженство. Носейки потенциала, да се превърне в новото бежово, можем да го добавим смело в интериора. Да почувстваме морския бриз, да се приближим до природата и да озарим помещението, създавайки си усещането, че се намираме в крайбрежна вила.

    

  • Copyright © 2021 CALMA Interior Studio

  • Уеб сайт от Exsitee
 • Последно разгледани