• 0887 50 16 18
  • Аксесоари за подови настилки

   Цялостно обзавеждане на апартамент или къща с до 30% ОТСТЪПКА ! ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК:

   Аксесоари за подови настилки

   При подмяната или поставянето на нова подова настилка, винаги има дребни детайли, който понякога се пропускат. Аксесоарите от тази категория са точно тези дребни неща, които правят един проект завършен и цял.

   Винаги започваме с избора на подложка. Стандартна полиетиленова подложка - предлага се на рула с дебелини 2мм, 3мм и 5мм, устойчива е на плесен. Предлага се и същата с подложка с допълнителен слой от фолио, които предпазва достигането на остатъчна влага към паркета, препоръчва се при нови сгради или помещения с висока влажност. Ако търсите подложка с добри топло и шумоизолационни качества е по добре да изберете фибранова подложка или по известна като XPS. Изработена е от полистирол и се предлага на плоскости, също е устойчива на плесен и създава бариера за навлизането на влага към паркета. Предлага се с 3 дебелини 3мм, 5мм и 8мм.

   След като е направен избора на подложка преминаваме към избор на первази. МДФ или PVC, в дървесен декор или бели. Различните фирми предлагат избор на височини и декори. МДФ первазите са с по специфичен монтаж, препоръчва се стените да са идеално прави, защото перваза не може да се огъва. Нямат нужда от допълнителни елементи, към някой колекции ламинирани паркети има подобен или същият цвят перваз. Чест избор на клиентите са белите МДФ первази. Познати и като френски и английски первази. При PVC первазите винаги има разлика в цвета, там се изискват вътрешни и външни ъгли, снадки и тапи за да изглежда пода завършен. И ако мислите, че сте приключили с избора, не е точно така.

   Следват лайсни, различават се по профила, различен според ситуацията. Г профил - подходяща при завършване на настилката при балконска врата или за монтаж на стъпала. П профила също е вариант, когато настилката завършва с дограма или балкон. Т профила се използва за скриване на технологична фута при две настилки без разлика в нивата. За същото може да се използва и преходна лайсна, като при нея се разрешава отклонение от 10мм между нивата. Най често се използва при преход от едно помещение в друго.

   • Профили
    Профили
   • Лайсни
    Лайсни
   • МДФ первази
    МДФ первази
   • PVC Первази
    PVC Первази

   При нас може да откриете богат избор на ламинирани и естествени паркети, и всякакви други видове както и аксесоари. Предлагаме Ви също и голям избор на цветове, размери и обработки. Подът Ви може да бъде класически, състарен, модерен, бял, син, сив, всякакъв какъвто пожелаете.

   Поддържаме големи количества на склад и предлагаме монтаж от професионалисти с доказан опит.Всички продукти може да видете в нашият магазин в който може да получите и професионална консултация.

   Не губете време, а ни посетете още днес, за да открием заедно най-подходящите решения за Вашия дом.! Ще Ви очакваме!

   При въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или да ни пишете тук!

  • Copyright © 2020 CALMA Interior Studio

  • Уеб сайт от Exsitee
 • Последно разгледани